Lidmaatschap bedraagt voor werkende leden (blokart eigenaars)  40 euro per jaar per piloot of 60 euro per jaar voor het gezin (op zelfde domicilie adres).

Actieve leden zijn leden die ook wedstrijden rijden (blokart en/of mini-yacht) en een zeilnummer hebben/wensen. Zij betalen een toeslag van €10,00 per piloot.

Bezit je geen blokart, maar wil je toch de club steunen en op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en blokart in het algemeen, dan kan je steunend lid worden voor €20,00.

Als lid hebt u oa volgende voordelen :

U bent verzekerd voor BA tov derden

Leden kunnen gratis of aan verminderde prijs deelnemen aan work shops, activiteiten en wedstrijden georganiseerd door de BBC. De leden worden van onze activiteiten op de hoogte gebracht via persoonlijke email en/of nieuwsbrief.

U kan via de club uw elementair brevet halen en eventueel zeilnummer aanvragen.

U bent welkom in de VVW Outside Beach Club van Oostende en kan genieten van verminderd tarief aan de bar, gebruik van hun douches en sanitair, mogelijkheid om uw Blokart af te spuiten …

U krijgt korting op aankoop Blokart spare parts en geniet extra voordelen het hele jaar door

Lidmaatschap is te betalen op de rekening van de BBC 068-8917564-90 graag met vermelding van uw naam. (IBAN : BE34068891756490 ; BIC : GKCCBEBB)

Gelieve ook onderstaand formulier in te vullen.
Door lid te worden verklaart u zich ook akkoord met ons reglement (zie pagina Over ons)

 

Ik verklaar mij akkoord met het regelement van interne werking (zie pagina Over ons)
Ik ontvang graag de nieuwsbrief
Ik ontvang graag uitnodigingen voor evenementen
Ik begrijp dat mijn gegevens gebruikt worden voor verwerking in het ledenbestand, aanvragen van verzekering en aanvraag van subsidies
Ik verklaar mij akkoord met de privacy policy (zie pagina Over ons)